Dyslexiebehandelaar

Heb jij als basispsycholoog of orthopedagoog affiniteit met het onderzoeken en behandelen van kinderen en jongeren met een leerproblematiek? Kom dan bij ons werken als dyslexiebehandelaar!

 

Wat ga je doen?

Als dyslexiebehandelaar ben jij verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van ernstige dyslexie bij kinderen en jongeren. Daarnaast voer je diagnostiek uit voor sociaal emotionele problematiek. Gedurende een bepaalde periode komen leerlingen met een leerproblematiek wekelijks bij jou langs voor onderzoek en/of behandeling. Het aantal cliënten dat je in totaal zult behandelen is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit onder supervisie van een senior behandelaar en regiebehandelaar. Alle afspraken vinden plaats op onze mooie werklocatie in de Vondelbuurt te Amsterdam. Elke maand vindt er afwisselend een intervisiemoment of teamvergadering plaats met je directe collega’s zodat onderlinge ervaringen kunnen worden uitgewisseld en kennis kan worden gedeeld.

Functie eisen

  • Je bent afgestudeerd als basispsycholoog of orthopedagoog.
  • Je bent in het bezit van een BAPD.
  • Je hebt interesse in leerproblematieken en vindt het leuk om met leerlingen uit zowel het basis- als het voortgezet onderwijs te werken.
  • Je bent zelfstandig en flexibel in je werk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris (CAO Jeugdzorg).
  • In overleg te plannen werkuren.
  • Een klein hecht team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het onderling uitwisselen van kennis en vaardigheden.

 

Onze praktijken

Wij geven diagnostiek en behandeling vanuit twee praktijken; 2Learn en praktijk La Croix. Je contract valt onder 2Learn, maar je voert ook werkzaamheden uit onder de naam van Praktijk La Croix. Beiden hebben dezelfde eigenaar en dezelfde collega’s. Onze beide praktijken zijn  gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van leerproblemen en leerstoornissen bij kinderen en jongeren. De begeleiding is gericht op uiteenlopende onderwijsleerproblemen, waaronder leerachterstanden, leervoorsprongen, dyslexie, dyscalculie, gedragsproblemen, concentratieproblemen en/of faalangst. Tevens bieden wij ondersteuning in geval van een disharmonisch intelligentieprofiel. Ons zeer ervaren multidisciplinair team bestaat uit een GZ-psycholoog, schoolpsycholoog, (ortho)pedagogen, Master SEN, ambulant begeleiders, dyslexie begeleiders en remedial teachers.

 

 

Interesse?
Stuur je cv en motivatiebrief naar info@praktijklacroix.nl. Voor meer informatie over de functie neem contact op met Evelien Velthuis (evelienvelthuis@2learn.nl, 06-404 306 98 bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag) of onze praktijk via 020 – 67 245 98.